fbpx

Termeni și condiții

  • Home

CONDIȚII GENERALE

Acest site web (numit în continuare „SITE”) este administrat de către societatea FILM ONE SRL cu sediul în București, sector 3, str. Selari nr. 13, camera 1, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/12396/2002, CUI 15058477 , telefon +40 (741) 965 717, e-mail: contact@beaware.ro.
În cuprinsul prezentului document, următorii termeni folosiți cu majuscule vor avea, dacă din context nu rezultă altfel, întelesurile specificate mai jos:

SITE: reprezintă SITE-ul Internet aparținând FILM ONE SRL, care se află la adresa www.beaware.ro, prin intermediul căruia UTILIZATORUL are acces la informații privind serviciile și produsele asigurate/oferite de FILM ONE SRL în rețeaua sa de magazine și prin intermediul site-ului www.beaware.ro. Pentru înlăturarea oricărui dubiu, denumirea SITE folosită în acest document acopera domeniul de internet beaware.ro, precum și toate subdomeniile acestora.
UTILIZATOR/CONSUMATOR: reprezintă persoana care accesează SITE-ul, în scopuri private sau profesionale și care a acceptat Condițiile de Utilizare ale prezentului SITE, îndeplinind în acest sens toate cerințele procesului de înregistrare.
PROFESIONIST/COMERCIANT: societatea FILM ONE SRL cu sediul în București, sector 3, str. Selari nr. 13, camera 1, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul J40/12396/2002, CUI 15058477 , telefon +40 (741) 965 717, e-mail: contact@beaware.ro.
UTILIZARE ABUZIVĂ: reprezintă utilizarea SITE-ului într-un mod contrar practicii în domeniu, a reglementărilor și ale legislației în vigoare sau în orice alt mod care poate produce prejudicii FILM ONE SRL

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ

Toate materialele întegrate în acest SITE sunt proprietatea intelectuală a FILM ONE SRL Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse, exceptând perioada de care este nevoie să fie vizualizate online. Pentru orice tip de folosire a elementelor grafice de pe acest site, vă rugăm să ne contactați la contact@beaware.ro.
Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.
Prin accesarea SITE-ului www.beaware.ro utilizatorii consimt să respecte termenii și condițiile prezentate în continuare precum și legislația aplicabilă. Utilizatorii acestui SITE sunt rugați să citească cu atenție termenii și conditiile de utilizare.
Termenii și condițiile următoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunându-se de drept prevederilor generale ale legislației în vigoare. Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii cu efect imediat pentru toți utilizatorii.

PREȚURILE PRODUSELOR

Toate prețurile din acest SITE sunt exprimate în LEI și includ TVA.

PLASAREA COMENZII

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul prezentului SITE. Pentru a putea cumpăra online produsele noastre trebuie să vă creați un cont de utilizator. Imediat după plasarea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare la adresa furnizată. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru.

MODALITĂȚI DE PLATĂ

Modalitătile de plată acceptate pe SITE-ul www.beaware.ro sunt:

Plata online prin card bancar prin intermediul platformei MobilPay (Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro). Dacă ați ales metoda de plată ”Online prin card bancar” este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiile online. „3-D Secure” asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.
Plata numerar la livrare.

EXPEDIȚIE ȘI LIVRARE

Livrările se fac în termen de 1-2 zile din momentul în care comanda a fost finalizată și confirmată, prin Fan Courier.
Atenție: Ne rezervăm dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor care nu și-au îndeplinit obligațiile pecuniare sau de altă natură față de FILM ONE SRL. După mai multe încercări de livrare nereușite, efectuate de către firma de curierat parteneră, comanda dvs. va fi considerată anulată, iar contractul de vânzare, rezolvit de plin drept. Returul banilor care au fost plătiți către FILM ONE SRL se va face în termen de 14 zile din momentul anulării comenzii în contul bancar al clientului.

COSTURILE DE TRANSPORT

Livrarea coletelor se face prin firma de curierat rapid Fan Courier. Costul de transport este de 20 lei pentru orice localitate din România.

GARANȚIA PRODUSELOR

Toate produsele comercializate de către site-ul nostru, beneficiaza de toate garanțiile oferite de lege.

LIMITARE DE RESPONSABILITATE

Nu vom fi raspunzători pentru: orice fel de prejudiciu (direct, indirect, accidental sau nu) ce rezultă din folosirea sau din incapacitatea de folosire a informației prezentate pe site și orice tip de erori sau omisiuni în conținut care pot conduce la orice fel de pierderi.
Informațiile nu pot fi reproduse, distribuite sau transmise altei persoane sau încorporate în orice fel într-un alt document sau material fără permisiunea prealabilă scrisă a autorilor lor.
Specificațiile tehnice, prețurile sau pozele produselor prezente pe acest site sunt cu titlu informativ și pot fi schimbate fără o înștiințare prealabilă, iar FILM ONE SRL nu își asumă nici o responsabilitate asupra schimbărilor care ar putea surveni.
Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compoziţia şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.
Caracteristicile produselor prezentate pe site sunt preluate de la producatori/furnizori și FILM ONE SRL nu își asumă raspunderea pentru corectitudinea acestor informații. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată și în limita stocului disponibil.

LITIGII

Pentru orice conflict apărut între FILM ONE SRL și clienții săi se va cauta o rezolvare pe cale amiabilă. Daca acest lucru nu este posibil, litigiul va fi soluționat de către instanța judecatorească competentă conform legii.