fbpx

Despre noi

Mastile “be aware” au apărut din dorinta de a ne proteja de efectele nocive ale poluarii si pasiunea pentru fashion , acestea îmbinând calitatea,stilul si cu utilul , făcându-le accesoriul perfect pentru orice ținuta și ocazie !
Design-ul și conceptul nostru este unic in România!

Calitate

Materialul măștii este bumbac organic 100% pentru ca respiratia sa nu fie ingreunata de purtare mastii, in acelasi timp acest material se comporta foarte bine la spalat si la calcat, masca fiind reutilizabila.

Fashion

Cu un design modern , maștile “be aware” sunt unisex , adaptându-se oricărui stil și pot fi purtate pentru protejarea sănătății tale, cât și pentru a celor din jurul tău !

Utilitate

De ce sa porți masca ? Principalul beneficiu al purtării unei măști este că te ajută să te împiedici să te îmbolnăvești sau in cazul in care ești bolnav , aceasta ajuta la împiedicarea răspândirii bolii la cei din jur.
Purtarea măștii cu protecție vă poate împiedica să dezvoltați simptome ale bolilor respiratorii.

Filtrul pm 2.5

Purtand aceasta masca cu filtru PM 2.5 vei fi protejat aproape complet impotriva poluarii.Aceasta masca ,datorita filtrului incorporat Impiedica intrarea poluantilor in plamani,ceea ce imbunatateste calitatea aerului inhalat si implicit calitatea vietii.Filtrul de carbon activ permite detectarea PM2.5 si PM10,a prafului,fumului,alergenilor,a gazelor arse si a contaminantilor din aerul inhalat

Be aware” este o masca foarte simplu de utilizat si confortabil de purtat.